3 Ideeën voor kerstdecoratie voor een feestelijk huis · All Things Christmas

Kleurrijke lichten, drukke straten, overvolle winkels – dit alles en meer geven al aan dat de feestdagen voor de deur staan. En hoe dichterbij ze komen, hoe warmer de geest van Kerstmis tot leven komt. Natuurlijk, hoe verkwikkend het ook is om jezelf te omringen met mensen die net zo enthousiast zijn als jij om de vakantiedrukte in te gaan, het kan overweldigend worden als je niet voorbereid bent. Daarom moet u plannen wat u gaat kopen, waar u wilt kopen, enzovoort.

Maar naast stress op je kerstfeest, is er nog een andere kwestie die de moeite waard is om over te puzzelen. En dat is je kerstversiering. Natuurlijk heb je de buiteninrichting onder controle, maar hoe zit het met je interieur? Uw gasten blijven immers binnen in plaats van buiten; daarom moet u hetzelfde aandachtsniveau gebruiken tussen uw interieur en uw buiteninrichting.

En je kunt aan de slag gaan door te leren hoe je je muren kunt decoreren. Als je een professional wilt worden, kan dat check vacatures voor een kerstdecorateur.

Garland in de vorm van een kerstboom op houten muur achtergrond

Ophangen

Ornamenten, slingers, kransen – je kunt een winkel met kerstversiering niet binnenstappen zonder minstens één van deze kerstballen te zien. Fans van de kersttraditie zouden deze klassiekers graag in huis hebben. Wat vroeger een lege, lege muur was, heeft nu een vleugje kleur van het decor dat je hebt gekozen.

Zonder uw boom te verdringen, kunt u het door u gekozen decor in de kamer ophangen. Het is een uitstekende manier om ruimte te besparen terwijl u al uw energie steekt in het versieren van uw huis met de kerstsfeer – of als u de voorkeur geeft aan minimalisme, kunt u bewegwijzering ophangen die de kerstsfeer uitdrukt.

Als u echter iets anders wilt, Fine Art Amerika en andere curatoren die kunstafdrukken verkopen, zijn misschien wat u zoekt. Omdat deze door kunstenaars zijn gemaakt in plaats van de generieke, in massa geproduceerde ontwerpen, vind je originaliteit in hun museumwaardige kunstvormen.

Aan de andere kant, als kunstafdrukken niet jouw ding zijn, wandtapijten liggen nog op tafel. In plaats van een lijst op te hangen, hoef je alleen maar je wandtapijt vast te zetten met spijkers. Let wel op waar je hem neerzet.

Omdat het van stof is, is de kans groter dat het vlekken maakt als het zich in de drukke omgeving van je huis bevindt. Met dat in gedachten kan het beter zijn als je het ergens hoog ophangt; als je het boven je open haard vastzet, kan het de belangrijkste attractie van de kamer worden, direct naast de boom.

Sterrenlicht, Sterrenhelder

Als je er helemaal in bent geïnvesteerd om je huis zo feestelijk mogelijk te maken, zal het ophangen van licht inderdaad je vakantieseizoen verlichten. Het zal niet alleen de rest van uw decoraties benadrukken, maar het kan ook een zacht, huiselijk gevoel geven waardoor u en uw gezin deze kerst samen kunnen waarderen.

Zelfs zonder een boom kunnen kerstverlichting net zoveel de show stelen als een gemiddelde kerstboom – en bovendien veel minder ruimte innemen! Maar dat is niet het enige wat je kunt maken met kerstverlichting. Zinnen, vormen – zolang je een brede blinde muur en een lange rol licht hebt, kun je alles laten schetsen wat je maar wilt.

Maak je eigen

Vervelen de gebruikelijke slingers en kransen je op dit moment? Nou, waarom probeer je niet je eigen kerstdecor te maken? Door kunst en handwerk te combineren met je creativiteit, zul je ongetwijfeld iets heel origineels doen. Maar het klinkt alsof het te lang duurt voordat het klaar is! Is het niet beter om in plaats daarvan iets te kopen?

Hoewel er veel eigenzinnige muurkunsten op de markt zijn, is het toch een andere ervaring om er met je eigen handen een te maken. Het hoeft niet eens zo schitterend te zijn als wat je vanaf Times Square ziet. Of het nu gaat om een ​​simpele canvas kunst of niet, het enige dat telt is dat je er zowel tijd als moeite in hebt gestoken.

Als je jongeren hebt voor de vakantie, vraag ze dan om met je mee te gaan. Natuurlijk, als je veel hands-on-deck hebt, zal de productiviteit toenemen, maar door samen te werken om dit kleine doe-het-zelf-project (doe-het-zelf) te realiseren, kun je ook allemaal samenkomen.

Van het verzamelen van materialen tot ideeën aandragen wat voor soort decor je moet doen, dit gevoel van saamhorigheid zal zeker de kerstsfeer in je huis brengen; sterker dan ooit.

Doe mee met het plezier

Tot op de dag van vandaag is het vakantieseizoen altijd een drukte van belang geweest. Het kerstfeest voorbereiden, dierbaren verzamelen om uit te nodigen – die twee dingen samen klinken al als een ontmoedigende taak. Maar het inrichten van het huis is van een heel ander niveau.

Misschien ben je verveeld met wat je elk jaar consequent ophangt, of misschien ben je gewoon nieuwsgierig hoe het eruit zal zien, wat je reden ook is, inclusief verschillende muurkunst bovenop de rest van je decoraties kan de kerstsfeer een stimuleren.creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Kerst-outfit.com
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart