Beste 9 Hallmark Holiday Movie-formule zorgt ervoor dat we keer op keer terugkomen

Als je tegenwoordig de tv aanzet, lijkt het alsof iemand altijd agressief praat, er gebeurt iets gewelddadigs en er flitst ontzettend veel huid rond. Onderzoek en psychologie vertellen producenten en marketeers dat dit is wat de bevolking wil, toch?

Dus wat is Keurmerk overeenkomst? Hoe proppen ze het hele jaar door zoveel gloednieuwe kaasachtige goedheid? en succesvol blijven door precies de tegenovergestelde formule te volgen van wat volgens hen het beste werkt? Nou, Hallmark heeft wat ze doen tot een wetenschap en het werkt.

Hier zijn enkele dingen die u misschien niet weet over hoe: Keurmerk Holiday Movie laat precies zien wat we willen in onze vakantiefilms.

1- Als je denkt dat je voor je werk veel te veel moet doen in een te kort tijdsbestek, moet je misschien die manier van denken aanpassen. Hallmark-films hebben een vrij strikte tijdslimiet voor de productie van elke film.

Stel je voor dat je elke afzonderlijke scène filmt die je nodig hebt om in slechts twee tot drie weken een samenhangende, plezierige vakantiefilm te maken. Dat is best gek als je erover nadenkt. Ik zou geluk hebben als ik mijn gazon in twee tot drie weken twee keer zou maaien.

2- Iedereen die ooit van salaris tot salaris heeft geleefd, weet dat een strak gepland budget een wereld van verschil maakt in hoe ver een dollar kan worden uitgerekt. Keurmerk geeft elke film een ​​budget van minder dan $ 2.000.000.


Terwijl jij en ik veel gedaan zouden kunnen krijgen met dat soort geld, Keurmerk heeft elke cent toegewezen aan een specifieke functie. Van betalen voor talent tot make-up en haar, iedereen moet betaald worden. Kostuumontwerpers, cameramensen, geluidstechnici en meer hebben allemaal hun eigen salaris nodig.

Wanneer je $ 2.000.000 over veel verschillende banen verspreidt terwijl je sets en sneeuw maakt, beginnen de dingen er een beetje mager uit te zien. Met dit soort soberheid is het verbazingwekkend wat ze in elke vakantiefilm kunnen neerzetten.

3- Aangezien de streamingtrend niet meer weg te denken is, aarzelen bedrijven steeds meer om in advertenties te investeren. Reclame is sinds de komst van televisie vrijwel een belangrijk onderdeel van marketing geweest, maar mensen kijken niet meer naar de kabel.

Het vertrouwen om op deze manier potentiële klanten te kunnen bereiken is behoorlijk wankel. Maar Keurmerk nog steeds een van de weinige plaatsen is waar adverteerders vertrouwen hebben om hun advertentiedollars te geven en dat is precies wat ze doen. Sommige grote bedrijven werken zelfs samen met Hallmark om hun product in films te plaatsen.

Wees niet verbaasd om te zien dat de hoofdpersoon een herkenbaar merk gebruikt of een auto bestuurt zonder dat het logo vervaagt. Het slimme advertentiegeld staat op Hallmark en nergens anders.

4- Ik ben verschrikkelijk in het onthouden van namen. Maar als iemand op wat voor manier dan ook een emotionele reactie oproept, zal ik dat niet vergeten. De hele kerstfilm van Hallmark model is gemaakt om warmte, vertrouwdheid en verbinding te stimuleren. Dit zijn allemaal positieve emoties en ze spreken een breed scala aan leeftijdsgroepen aan.

De hele kerstfilm van Hallmark

Van heel jong tot heel oud, Hallmark is gegarandeerd een plek waar je je ongeveer twee uur lang goed kunt vermaken.

5- Locatie is de sleutel tot de succesvolle vakantie-achtergrond die Hallmark voor elk van haar nodig heeft kerstfilms. Daarom schieten ze er enorm veel van kerstfilms in Canada.

vakantie achtergrond

Canada heeft de gevoelens van een kleine stad die in de meeste Hallmark-films nodig zijn, evenals een aantal behoorlijk grote belastingvoordelen. Weet je nog dat strikte budget? Filmen in Canada helpt elke dollar een beetje verder te gaan.

6- Hoewel Canada de perfecte plek lijkt om te filmen, kunnen er maar zo veel steden zijn die de verstoring van het filmen zo lang tolereren. Hoe doet Hallmark dat?

vakantiefilms in Canada

Hallmark recyclet steeds opnieuw dezelfde locaties. En het geheim hiervan is opknappen. Door gebruik te maken van sneeuw en versieringen heeft Hallmark de kunst van het vermommen onder de knie om steeds weer geheel nieuw ogende steden te creëren.

7- Er zijn twee soorten mensen in de wereld. Een groep mensen is er vast van overtuigd dat je niets met Kerstmis doet tot Thanksgiving voorbij is.

De tweede groep mensen gelooft dat als het koud is, het tijd is om de kerstsfeer op te roepen! Ik ben zeker bij de tweede groep mensen en Hallmark ook.


Als je een fan van hun bent geweest Aftellen naar Kerstmis voor langere tijd, dan weet je dat het feest begint voordat Halloween is gekomen en gegaan.

Films uit vorige seizoenen spelen vanaf eind oktober, terwijl nieuwe films rijkelijk doorspekt zijn om tijdens het aftellen in première te gaan.

Om eerlijk te zijn, wil ik niet leven in een wereld zonder Hallmark’s uitgebreide Countdown to Christmas. En ik denk nog steeds dat de eerste groep mensen goed van binnen is. Ze hebben gewoon niet de vreugde kunnen accepteren die een mooie, lange vakantieperiode kan brengen.

8- Voorspelbare en veilige inhoud aan Keurmerk tart wat de rest van de wereld denkt dat we willen voor entertainment. Misschien ben ik gewoon gevoelig, maar ik voel me niet erg goed na het zien van iets dat bedoeld is om extreme, stressvolle emoties naar de oppervlakte te brengen.

Hallmark film

Ik laat constant media achter die ik niet wil consumeren en keer terug naar Hallmark. Zelfs als de hoofdpersoon van a Hallmark film heeft een soort van strijd, het is herkenbaar en zal een kijker waarschijnlijk niet choqueren of afschrikken.

Het is veilig en goed. Met dat soort dingen willen we ons verbinden. En Hallmark beheerst de kunst om het goede naar ons toe te brengen.

9- Ik stel me graag voor hoe de wereld eruit zou zien als elk beroep werknemers zou kunnen vinden die oprecht geven om wat ze ook doen. Het soort geluk en tevredenheid voor werknemers zou zeker tot aan de consument worden gevoeld.

Keurmerk

Keurmerk begon zich lang geleden te concentreren op het aannemen van mensen die oprecht om hun producten geven, en het laat zien hoe kijkers contact maken met hun kerstfilms. Hoe meer iedereen die bij een kerstfilm betrokken is in hun doel gelooft, hoe meer het doorkomt in het eindproduct.

Ik zou zeggen met het aanhoudende succes van Hallmark, dit is een plan waar meer werkplekken aandacht aan moeten besteden.

Hallmark Holiday Movie is magisch

Zelfs zonder deze leuke weetjes te kennen over hoe Keurmerk maakt hun films speciaal, fans hebben al de magie opgepikt die gepaard gaat met het bekijken ervan.

Hallmark weet dat zijn intentie op elk niveau ertoe doet, en is slim om daaraan vast te houden. Het bewijs zit in hun bijna onverklaarbare, wonderbaarlijke succes.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kerst-outfit.com
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart