Kerstvakantieseizoen: 8 beste steden om wereldwijd kerst door te brengen

De kerstvakantie is het perfecte moment om het jaar af te sluiten met nog een reis, en Kerstmis is het perfecte excuus om dat te doen, aangezien het in deze tijd van het jaar valt. Het maakt niet uit of je naar beroemde steden zoals vroeger New York, Londen of Berlijn.

Als u uw reis zo plant dat deze samenvalt met het vakantieseizoen, lijkt het alsof u alles voor de allereerste keer ontdekt. De steden ondergaan rond deze tijd van het jaar een complete transformatie, trekken hun beste kledij aan en herleven de tradities die hen het meest dierbaar zijn.

Dit is de reden waarom dit fenomeen optreedt. Dit zijn de 8 steden die je de hele winter moet bezoeken Kerstvakantie seizoen ten minste eenmaal, zo niet op jaarbasis.

New York, New York

De kerstvakantie is het perfecte moment om het jaar af te sluiten met nog een reis, en Kerstmis is het perfecte excuus om dat te doen, aangezien het in deze tijd van het jaar valt. Het is niet relevant of u al eerder een bezoek heeft gebracht New YorkLonden, Quebec of Berlijn in dit verband.

Als u uw reis zo plant dat deze samenvalt met het vakantieseizoen, lijkt het alsof u alles voor de allereerste keer ontdekt. De steden ondergaan rond deze tijd van het jaar een complete transformatie, trekken hun beste kledij aan en herleven de tradities die hen het meest dierbaar zijn.

Dit is de reden waarom dit fenomeen optreedt. Dit zijn de tien plaatsen die je moet uitchecken gedurende de winterperiode van de kerstvakantie ten minste één keer, zo niet jaarlijks.

Berlijn: een kerst met braadworst en glühwein

Je moet er een punt van maken om Kerstmis te vieren in Duitsland minstens één keer in je leven. En welke locatie is er ideaaler dan Berlijn?

De stad met de belangrijkste bezienswaardigheden en historische locaties in het land organiseert festivals met lichtshows die concurreren met de sneeuwbedekking die de straten bedekt.

Berlijn

Er is niets effectiever bij de stand van een straatverkoper dan het bestellen van een traditioneel gerecht van braadworst vergezeld van een mok warme wijn om de kou af te weren.

Verspreid over de stad zijn meer dan vijftig verschillende kerstmarkten te vinden. Deze markten zijn gespecialiseerd in de verkoop van kerstcadeaus. De bomen van Unter den Linden worden elk jaar in deze tijd van het jaar verlicht.

Bratislava: het toneel van een kerstverhaal

De oude stad Bratislava blijkt de locatie van een kerstverhaal te zijn. We worden verleid om te verdwalen in de stad door het ingewikkelde netwerk van geplaveide straten en pleinen, die worden bekroond door een kasteel dat het landschap domineert vanaf een heuvel.

Bratislava

We kunnen de verrukkelijke kerstsnoepjes proeven die daar tegen zeer betaalbare kosten worden aangeboden in een van de aantrekkelijke eetgelegenheden. Als je op de Plaza Mayor-markt bent, kun je ook wat lokaal handwerk kopen om mee terug te nemen als aandenken.

Madrid (Spanje): Een kerst vol tapas en churros

Een andere stad die echt in de kerststemming komt is Madrid. De straten hier zijn absoluut vol. Om het nieuwe jaar groots in te luiden, is het gebruikelijk om de Puerta del Sol te bezoeken en de enorme, helder verlichte kerstboom te bewonderen.

Madrid, Spanje)

Tot die tijd vindt het feest plaats op de historische Plaza Mayor-markt, die door de aanwezigheid van pruiken, kostuums en humoristische producten is omgetoverd tot een authentiek carnavalsdecor.

Als je aan het eind van de avond nog een leuke tijd wilt hebben, kun je het beste ofwel je maag vol krijgen met een fantastische tapasroute of opwarmen met het eten van heerlijke chocolade met churros in de San Gines cafetaria. Beide dingen zullen u helpen een goede tijd te hebben.

Stockholm, Zweden

De gebruikelijke remedies van Stockholm voor het koude weer zijn verwarmende dranken zoals glühwein en verleidelijk gebak zoals peperkoekkoekjes.

Stockholm, Zweden

De Gamla Stan-markt, gelegen in het historische centrum van de stad, is de beste plek om inzicht te krijgen in hoe Scandinaviërs traditioneel Kerstmis vieren.

Salzburg (Oostenrijk): de geboorteplaats van ‘Stille Nacht’

Er is geen andere stad in de Alpen die Kerstmis zo viert als Salzburg. De stad in Oostenrijk heeft een breed scala aan evenementen, zoals concerten en literaire recitals, naast de aloude straatparades van de kwaadaardige Krampus en Perchten, die naar verluidt geluk schenken in ruil voor een paar geseling en zijn, trouwens best beangstigend.

Salzburgerland (Oostenrijk)

Maar dat is nog niet alles: naast de plek waar Mozart werd geboren en waar het bekende kerstlied “Stille Nacht” werd geschreven, is Wenen een echte barokke schat waar je de aanwezigheid van muziek kunt voelen, waar je ook gaat. Je zou hier moeten komen om te zingen, maar genieten staat voorop.

Wist je dat: dat Oostenrijk (en verschillende andere Europese landen) een anti-Santa

Londen (Verenigd Koninkrijk): de hele stad straalt letterlijk

Een andere van de grote steden in Europa waar het de moeite waard is om tijdens de kerstvakantie naartoe te gaan, is Londen. De slingers en lichten die over de parken, straten en winkelcentra van de stad zijn gespannen, laten de hele stad schitteren.

Londen, Verenigd Koninkrijk)

De meest bekende is ongetwijfeld Harrods, aangezien alleen de buitenkant van de winkel de moeite waard is om te bekijken. Om deze dagen als een echte Londenaar te vieren, kunt u een bezoek brengen aan de Winter Wonderland-kerstmarkt midden in Hyde Park, de kerstboom op Trafalgar Square of de ijsbaan onder de London Eye (ook bekend als Eyeskate).

Dit zijn slechts enkele van de vele beschikbare attracties. Het is een uitstekende gelegenheid om de traditionele Engelse kerstpudding te proberen als je zin hebt in iets zoets.

Koude kerstbestemmingen: New York

Zet een weddenschap op een klassiek spel en terwijl je in New York bent, kun je schaatsen en een rondleiding krijgen door de winkeletalages van de stad, gekleed in feestelijke kleding.

Koude kerstbestemmingen

Je waant je echt in een kerstfilm als je ‘s avonds (wanneer ze nog mooier zijn) in de straten verdwaalt terwijl ‘Jingle Bells’ op de achtergrond speelt.

Conclusie:

De kersttijd is een tijd van vreugde, familie en reizen. Kerstmis is een tijd voor familie en vrienden om samen te komen. Het is ook een tijd van reizen.

Zorg er bij het plannen van uw kerstvakantie voor dat u de nodige stappen onderneemt om uzelf te beschermen. De kerstperiode is niet alleen een tijd om met familie en vrienden door te brengen, het is ook een tijd waarin mensen meer reizen.

Er zijn veel bestemmingen die we hierboven noemden die u tijdens deze feestelijke tijd met uw dierbaren kunt bezoeken.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kerst-outfit.com
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart