Amerika’s top 10 beste kersttradities voor 2022 voor jou!

De periode voorafgaand aan Kerstmis in de Verenigde Staten is anders dan alle andere tijd van het jaar. Zodra de Thanksgiving-vakantie voorbij is, beginnen mensen over het hele land zich voor te bereiden op de volgende wintervakantie. Hier zijn de top 10 beste 2022 kersttradities voor jou

Mensen zullen kerstfilms kijken en tot het uiterste gaan met hun kerstversiering om in de sfeer van het seizoen te komen. Hier zijn enkele van onze meest gekoesterde jaarlijkse evenementen!

Maak de kerstboom aantrekkelijk.

De zoektocht naar de ideale kerstboom is een aloude top kersttraditie en het maakt niet uit of u een echte of een kunstmatige wilt. Een van de meest iconische voorstellingen van het vakantieseizoen is de kerstboom,

die kan worden uitgedost in een verscheidenheid aan feestelijke kleding, waaronder lichten, kerstballen, linten en sterren. Zet wat kerstmuziek op, verzamel je dierbaren en kom in de vakantiestemming door je huis decoreren naast je kerstboom terwijl je naar feestelijke deuntjes luistert.

Bak wat koekjes voor de kerst. (Beste kersttradities van 2022)

De periode rond Kerstmis is er een om van te genieten en plezier te hebben! Het bakken en decoreren van koekjes tijdens de feestdagen is een gewoonte die veel wordt toegepast in de Verenigde Staten.

Het is gebruikelijk om cookies te verwijderen met koekje uitstekers in de vorm van kerstsymbolen zoals bomen, sterren, sneeuwmannen, laarzen en kransen.

kerstkoekjes

Nadat de koekjes zijn gekookt, versier ze met glazuur in rood en groen, en kersthagelslag om de sfeer van het seizoen echt over te brengen.

Stuur de kerstman (en het rendier) een brief!

Het is een lang gekoesterd volksgeloof in de Verenigde Staten dat de kerstman op de avond van kerstavond op wereldreis zou gaan om cadeautjes aan kinderen uit te delen.

De slee van de kerstman maakt een non-stop reis rond de wereld in één nacht dankzij zijn troep vliegend rendiergeleid door het meest bekende lid, Rudolph.

de kerstman

Een aanzienlijk aantal jongeren stuurt brieven naar de Kerstman met het verzoek om cadeautjes. Op de avond voor Kerstmis zetten zowel kinderen als volwassenen notities, koekjes en wortelen voor de kerstman en zijn rendieren. De kerstman en zijn elven moeten immers tijdens hun reis behoorlijk wat trek hebben gekregen.

Geniet van de kerstverlichting

Het kerstseizoen in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat mensen hun zalen versieren en hun huizen versieren om op een winters tafereel te lijken. Het is heerlijk om alle kerstdisplays te zien, die zijn gevuld met kerstverlichting, kerststallen, kerstmanfiguren en vele andere kerst versiering.

Een van de meest voorkomende vakantiegewoonten is een wandeling maken of door de buurt rijden om alle prachtige versieringen in je op te nemen.

Kerstverlichting

Sommige gebieden in New York en Los Angeles, zoals Dyker Heights in Brooklyn en Candy Cane Lane in Los Angeles, doen echt hun best om bezoekers naar hun buurten te krijgen, zodat ze kunnen pronken met hun vakantie decoraties.

Bouw een peperkoekenhuis

Buiten het winterseizoen wordt peperkoek niet vaak gezien als een bijzonder opmerkelijk culinair item. Maar de making of ontbijtkoek huizen is een belangrijke vakantiegebruik in de Verenigde Staten.

peperkoekenhuis

Om het leven een beetje minder moeilijk te maken, kun je ofwel je eigen peperkoek helemaal opnieuw bakken of een kant-en-klaar pakket kopen in een winkel. Bouw je huis en versier het met snoepjes zoals gummies, hagelslag en glazuur. Je zult eindigen met een meesterwerk dat niet alleen verbluffend is, maar ook verrukkelijk.

Zing vakantiemuziek

In het muzikale repertoire dat met kerst te maken heeft, zijn er vrijwel talloze klassieke en moderne kerstliederen.

De eeuwenoude traditie van het zingen van kerstliederen tijdens de feestdagen wordt nog steeds beoefend in de Verenigde Staten, ondanks het feit dat het misschien niet zo bekend is als het ooit was.

Zing vakantiemuziek

Als u echter wat wilt verspreiden vakantie kreet, verzamel wat muzikale vrienden en zing je favoriete kerstliederen van deur tot deur in je buurt. Als je in de stemming bent om kerstgeluk te delen, heb je daar ook zin in.

Geschenken uitwisselen

Tijdens de feestdagen is het een geweldige manier om je waardering te tonen voor de mensen om wie je geeft door ze attente en leuke cadeaus te geven.

Geschenken uitwisselen

Er zijn verschillende populaire vormen van geschenkuitwisseling, zoals ‘Secret Santa’, waaraan u kunt deelnemen. In het spel dat bekend staat als ‘Secret Santa’, kiezen deelnemers willekeurig een naam en kopen vervolgens anoniem cadeaus voor de aangewezen ontvanger.

Als je je cadeautje van je Secret Santa krijgt, is het altijd interessant om te proberen te achterhalen van wie je het hebt gekregen.

Draag een lelijke trui

Een van de mooiste aspecten van het seizoen is om je aan te kleden om naar feestjes te gaan. Het is erg leuk om je mooiste outfit aan te trekken, compleet met pailletten en glimmende dingen. Maar kom op met een unieke “lelijke” Kerst truivol met een cheesy zin of wat ouderwets borduurwerk.

lelijke trui

Dit is misschien een nog leukere ervaring voor iedereen. Je kunt ofwel je eigen stof naaien, er een kopen met een feestelijke slogan erop gedrukt, of de ideale vreselijke stof zoeken in een kringloopwinkel. Als je het met kerstverlichting versiert, krijg je extra punten

Kerstfilms kijken

Als het buiten verschrikkelijk weer is, is het het beste om binnen gezellig te worden met een deken, een kop warme chocolademelk en een paar van je favoriete kerstfilms.

kerstfilms

Er zijn veel geweldige kerstfilms om uit te kiezen, variërend van traditionele werken als “It’s a Wonderful Life” tot recentere komedies zoals “Buddy the Elf Rides Again”. Er wordt ook afgeteld naar Kerstmis op verschillende televisiestations en elke avond is er een nieuwe film.

Wist je dat: Dat Alabama de eerste staat in de VS was die Kerstmis als officiële feestdag erkende?

Breng tijd door met degenen om wie je geeft.

Deelnemen aan geliefde rituelen en gebruiken van familie en vrienden tijdens de feestdagen is altijd de leukste ervaring.

Breng tijd door met degenen om wie je geeft.

Omringd zijn door de mensen van wie je het meest houdt tijdens de feestdagen maakt alles leuker, of je nu kerstliedjes zingt of koekjes bakt, de boom decoreert of op de bank wegkruipt om een ​​traditionele kerstfilm te kijken.

Welke vakantie je nu ook kiest, het is de tijd van het jaar om dankbaarheid te uiten, terug te denken aan het voorgaande jaar en quality time door te brengen met de mensen waar je het meest om geeft.

Conclusie:

De kerstperiode is een feestelijke tijd van het jaar, vol vreugde, gejuich en feest. Er zijn veel kersttradities die mensen over de hele wereld in deze tijd vieren om anderen en zichzelf vreugde te brengen.

Amerika is een land met een rijke en diverse cultuur. Dit is terug te zien in de vele vele kersttradities die de Amerikanen vieren. Een van die tradities is Kerstmis, dat door veel Amerikanen in het hele land wordt gevierd.

Kerstmis is een van de belangrijkste feestdagen in Amerika en wordt al eeuwenlang gevierd. De eerste kolonisten van Amerika brachten hun eigen gebruiken en tradities mee, die vervolgens werden vermengd met die van andere culturen om een ​​nieuwe Amerikaanse manier van kerst vieren te creëren.

Een van die kersttradities die is ontstaan ​​uit deze vermenging van culturen, was het uitwisselen van geschenken op eerste kerstdag als een teken van goede wil en vrijgevigheid jegens anderen. Deze traditie werd overgenomen door de meeste Amerikanen, die tijdens de kersttijd geschenken zouden geven aan vrienden, familieleden en zelfs vreemden.

creditSource link

Kerst outfit
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart