Kerstdecoratietrends voor 2022: waar je op moet letten in de beste kerstfilms van het jaar!

Als u op zoek bent naar een zelfstudieje kunt er genoeg vinden op YouTube. EEN gloednieuwe of gebruikte klatergoudboom is de gemakkelijkste keuze als je niet in een doe-het-zelf witte kerstboom wilt stappen.

Vergeet dit jaar rol na rol inpakpapier te kopen!

Recycling en duurzaamheid zijn hot dit jaar. Wikkel je cadeautje in met stof in plaats van wegwerppapier. Je kunt zelfs gebruiken stoffen cadeauzakjes afhankelijk van de grootte en vorm van het geschenk.

Omdat veel mensen zich bezighouden met duurzame hulpbronnen, is de stof gewoon logisch. Stof kan keer op keer worden gebruikt bij het geven van geschenken. Er gaat ook nostalgie gepaard met het inpakken van een cadeau in stof. Geloof het of niet, inpakpapier is er niet altijd geweest!

 • Dingen zo goedkoop mogelijk houden is altijd trendy, maar dit jaar heeft het potentieel om het meest zuinige vakantieseizoen van allemaal te worden. Hoewel het financiële aspect van het leven dit jaar voor velen moeilijk is geweest, is er geen enkele reden voor mensen om veel geld uit te geven aan een nieuw vakantiedecor.

Met zowel duurzaamheid als nostalgie die dit jaar de decoratietrends lijken te zijn, kan het verwijderen van uw bestaande decoraties of zelfs het maken van uw eigen doe-het-zelfstukken de financiële stress verlichten die met de feestdagen gepaard kan gaan.

DIY kerststukken

 • De natuur naar binnen halen voor de feestdagen klinkt misschien rommelig, maar dat hoeft niet zo te zijn! Alle showcase-stukken zoals volants of slingers kan natuurlijk of kunstmatig zijn, waardoor de intimiteit van het zijn in de natuur in uw huis wordt gebracht. Wit en metallics zijn geweldige manieren om de rijke tinten van je groen naar voren te brengen.

Als metallics gewoon niet jouw ding zijn, zijn populaire kleurencombinaties die dit jaar trendy zullen worden, zacht roze en blauw of bruin en zandige tinten. Als je niet kunt beslissen wat je favoriete trend is, kun je voor elke kamer een kleurencombinatie toewijzen om meer variatie in je huis mogelijk te maken.

 • Lokaal winkelen is altijd trendy, maar het wordt steeds populairder voor de feestdagen om lokaal gemaakte of gebruikte decoraties te gebruiken. Deze decorstukken kunnen een gevoel van verbinding met uw omgeving brengen.

Je kunt ook een gevoel van nostalgie voelen elk jaar dat je het naar buiten brengt tijdens het decoreren. Overweeg ook om lokaal gemaakte geschenken te geven en deze in uw interieur te gebruiken. Vaak worden deze geschenken waardevolle stukken die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven.

 • kerstboom decoratietrends komen en gaan. En sommige mensen vinden het leuk om hun boom jaar na jaar op dezelfde manier te versieren. Maar als je gewoon jeukt om dingen te veranderen dit jaar of jij moeten de laatste trends als onderdeel van je boom hebt, belooft dit jaar kleurrijk en mooi te worden.

kerstboom

De schoonheid van een kille brengen bergpijnboom bij je thuis zorgt voor een gezellige, zachte boom. Gebruik zachte blues en zilver in het algehele decor. Het gebruik van een witte of gevlokte boom kan de boom een ​​intiemer gevoel geven in uw huis.

Vormen in alle kleuren en maten kunnen de gewenste look en feel van uw boom bepalen. U kunt een echt modern gevoel krijgen met geometrische vormen geassocieerd met structuren zoals vierkanten en driehoeken. Als je op zoek bent naar een zachter gevoel, probeer dan cirkels en stervormen toe te voegen. Meng de materialen en texturen met je ornamenten om ze veel karakter te geven.

Diepe kleuren zoals donkergroen, blauw en zelfs goud geven een kerstboom het gevoel van een koude, ingetogen winterzonsondergang. Deze kleuren zullen dit jaar in veel decorstukken te zien zijn en je kunt een hele kamer coördineren om de schoonheid van je boom te benadrukken.

Als je dit jaar naar vroege decoratiestukken voor Kerstmis hebt gekeken, heb je waarschijnlijk mensen gezien die de natuurlijke materialen voor het decoreren. Je kerstboomversieringen zo natuurlijk mogelijk houden is niet alleen trendy, maar ook nog eens goed voor het milieu.

Gedroogde sinaasappelschijfjes, popcorngarland, stukken hout en meer natuurlijke stukken op een kerstboom zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ze kunnen ook nostalgisch zijn voor degenen die deze tradities als kind omarmden.

Kerstvakantiedecoratietrends voor 2022

Ik vermoed dat het onmogelijk is om de oorsprong van de nieuwste decoratietrend te achterhalen. Als het erop aankomt, kan inspiratie uit de meest onverwachte plaatsen komen.

Dus zelfs als je op de hoogte wilt blijven van de huidige trends tijdens het decoreren voor Kerstmis, let dan goed op wanneer de inspiratie toeslaat. Je zou de volgende trend kunnen opzetten die de decoratie-industrie zal domineren voor het volgende vakantieseizoen!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Kerst-outfit.com
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart