Het zweet breken deze kerstperiode · All Things Christmas

Veel gezinnen willen tijdens de winter en de feestdagen thuis blijven en knus zijn, maar er is een goede reden om eropuit te gaan. Zoals NPR benadrukt, zijn Amerikanen meer gestrest dan ooit, en dat hoort erbij verslechterde gezondheid en toegenomen gewicht. Er zijn maar weinig betere manieren om dat tegen te gaan dan de kerstperiode. Thuis, met het gezin en met lekker eten, er zijn weinig betere manieren om een ​​beetje rust te krijgen te midden van de stress van 2021. Maar voordat het gezin uitgaat naar een activiteit die het hart op gang brengt, kan het helpen om breng wat vitaliteit voordat u naar bed gaat.

Klassiek schaatsen

Schaatsen is een minder bekende Amerikaanse traditie. Reuters heeft inderdaad gewezen op de recente overwinning van Nathan Cheni in kampioenschappen in Canada, de overwinning uit de kaken van de nederlaag rukken. Hoewel jij en het gezin misschien geen kunstschaatsen of extravagante dansroutines doen, kun je nog steeds het ijs op en ervan genieten. Steeds meer operators ophangen van synthetische ijsbanen die niet alleen veiliger zijn voor kinderen, maar ook gemakkelijk draagbaar zijn. Meer dorpen en steden zullen recreatieve ijsbanen vinden, en dat kan heel leuk zijn voor het gezin. Schaatsen is hard werken, maar het is ook leuk, zolang je het niet erg vindt om een ​​paar komische valpartijen op het ijs – of nepijs – te maken.

Een beetje rustiger

Als je geen zin hebt om over de ijsbaan te racen, overweeg dan zoiets eenvoudigs als een winterwandeling. CNN benadrukt gebieden zoals Vail, een steeds populairder wordend deel van Colorado, dat gezinnen aantrekt voor zijn extreme hellingsporten, maar ook voor zijn winterwandelingen. Grote gebieden met wildernis en besneeuwde landstreken zorgen voor zwaar werk om warm te blijven in de winter, maar kunnen ook een magische plek zijn om gewoon met het gezin te wandelen. Je krijgt nog steeds de hartslag, nog steeds een flinke dosis kou buiten, maar zonder een Olympische inspanning te hoeven leveren.

Ervaringen in Olympische stijl

Maar wat als je de Olympische ervaring wel wilt? USA Today belicht een reeks accommodaties in Olympische gouden medaille-stijl in het hele land, met bijzondere aandacht gevestigd op Wyoming. Jackson Hole herbergt een volledig functionerende ranch met het volledige scala aan wintersporten, waaronder skiën en heli-ski-avonturen. Iets luxer is het Amangani resort, waar u kunt deelnemen aan curling, de meest curieuze van de Olympische sporten. Deze ervaringen zijn ook overal in de VS, als je ernaar zoekt, en kunnen je een sportieve en leuke manier geven om de feestdagen in te luiden – voordat je ruimte maakt voor je kerstdiners en alle chocolade en snacks die daarna komen.

Doe een klein beetje voor de mentale en fysieke gezondheid van jou en je geliefde. U hoeft de bank niet kapot te maken en u hoeft er geen zware slag van te maken. Je kunt het hart sneller kloppen en echt genieten van de winterstop, terwijl je ook herinneringen maakt met het gezin.creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kerst-outfit.com
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart