Vakantieseizoen: de 8 beste bestemmingen om naar toe te reizen tijdens de kerst!

We naderen snel de Kerstmis seizoen en het begin van een heel nieuw jaar! Hoewel we onze tradities goed kennen, heb je ooit aandacht besteed aan de manier waarop mensen in andere delen van de wereld dezelfde data herdenken? Hier bespreken we de beste geweldige bestemmingen om naar toe te reizen in de kersttijd tijdens de feestdagen

Hoewel we ons terdege bewust zijn van onze gebruiken, heeft u hier ooit over nagedacht? We zijn begonnen met onderzoek over de continenten van Europa en Noord-Amerika op zoek naar de acht meest verbazingwekkende locaties om te bezoeken tijdens de wintervakantie.

U kunt veel sites vinden die Kerstfeesten die enorm van elkaar verschillen; niettemin, welke van deze locaties zijn de meest gewenste plaatsen om te bezoeken?

Hoewel kerstmarkten een aloude gewoonte zijn in verband met de feestdagen, kunnen we niet over het hoofd zien dat veel steden en dorpen ook de centrale zakenwijken van hun gemeenschappen sieren met duizenden verlichte lichten om de nadering van het nieuwe jaar te herdenken .

Als gevolg hiervan redeneerden we dat het nuttig zou zijn om een ​​lijst op te stellen van de top 8 sites die we tijdens de kerstperiode moeten bezoeken en deze te rangschikken in volgorde van feestelijkheid.

New York, Verenigde Staten

Zelfs onder degenen die misschien nooit in staat zullen zijn om New York City te bereiken, is het vakantieseizoen in de stad bekend en gevierd. In deze tijd van het jaar is de stad vaak versierd met versieringen en verlicht met lichten om de feestdagen te vieren.

De wereldberoemde kerstboom is te vinden in het winkelcomplex Rockefeller Center, waardoor het een van de beste plaatsen is om te bezoeken en aan activiteiten deel te nemen in de stad. Bovendien is het in deze tijd van het jaar vaak het moment waarop Central Park al zijn pracht tot zijn recht laat komen.

Gramado, Brazilië

Wanneer het jaarlijkse Lights Lighting Show-evenement begint op 30 oktober en loopt tot 25 december in Gramado, het begin van de Kerstmis seizoen wordt geacht daar formeel te zijn afgetrapt.

Gramado, Brazilië

Er zal ook een kerstdorp in de stad worden gebouwd en er zal een tentoonstelling zijn van rendieren die verkleed zijn voor een vakantie. Tijdens de overgang van 24 naar 25 december zijn er naast parades met allegorieën, muziekuitvoeringen, dansen en vuurwerkshows ook.

Parijs, Frankrijk

De opname van Parijs op deze lijst is zo vanzelfsprekend dat het nauwelijks vermeld hoeft te worden. De stad die vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week verlicht is, gloeit in de wintermaanden nog feller dan in de andere maanden van het jaar samen.

Parijs, Frankrijk

De Eiffeltoren wordt vaak op een speciale manier verlicht gedurende de hele dag kerst seizoen, waardoor het veel betoverender lijkt dan het in werkelijkheid is. Het is mogelijk dat naar de kerstmis gaan in de Notre Dame op 25 december de meest geestelijk verrijkende manier is voor katholieken om de kerstvakantie te vieren.

Lapland, Finland

Lapland, dat in Finland ligt, is waar Kerstman wordt beweerd te zijn geboren, volgens de legende. Er is een mogelijkheid dat je alle elementen tegenkomt die samen Kerstmis uniek maken in dit gebied.

Lapland, Finland

Deze elementen omvatten sneeuw, rendieren, lichten, pijnbomen en mensen gekleed in de typische rode kleding.

Verrassend kerstfeit: De 8 kleine rendieren hebben talloze namen gekregen.

Rudolph heette bijna Rollo of Reginald, die niet dezelfde ring hebben.

Zijn bemanning had echter veel andere namen. Flossie, Glossie, Racer, Pacer, Scratcher, Feckless, Ready, Steady en Fireball zijn enkele van hun andere bijnamen.

Heilige Land, Israël

Kerst in Israël kunnen doorbrengen is een unieke kans die een van de meest memorabele reiservaringen van iemands hele leven kan blijken te zijn.

Heilige Land, Israël

Om hulde te brengen aan het evenement, hebben de steden Nazareth, Jeruzalem en Bethlehem een ​​opmerkelijk assortiment aan bezienswaardigheden en activiteiten voorbereid waar bezoekers van kunnen genieten. Het gebied herbergt een gevarieerde selectie van toeristische bestemmingen, waarvan sommige in de vorm van levensgrote wiegjes.

Fatima, Portugal

Iedereen die een wil hebben Kerstmis in Portugal dat ze nooit zullen vergeten, moet het een punt maken om Fatima te bezoeken. Het is een van de bestemmingen die je niet mag missen.

Fatima, Portugal

De stad, de belangrijkste religieuze bestemming van Portugal, viert het evenement op een manier die geheel uniek is voor de stad zelf. Op 24 december wordt de “Kerstwake” gehouden in de Basiliek van de Heilige Drie-eenheid, en op 25 december wordt het “Hoogfeest van de Geboorte van de Heer” gevierd in het Heiligdom van Fatima.

Beide evenementen vinden plaats in Portugal. Op eerste kerstdag vinden beide activiteiten plaats.

San Miguel de Allende, Mexico

Ter gelegenheid van Kerstmis heeft de stad San Miguel Allende, 275 kilometer ten zuidwesten van Mexico Stadwemelt het van vrolijke evenementen zoals processies bij kaarslicht, livemuziek en vuurwerk.

San Miguel de Allende, Mexico

De vieringen beginnen traditioneel op 16 december met traditionele openbare parades met eten, muziek en praalwagens. Deze parades zijn open voor het publiek. Het grote publiek is van harte welkom om deze marsen bij te wonen.

Een groot aantal mensen viert Kerstmis op 24 december door feesten bij te wonen en door de straten te paraderen verkleed als Maria en Jozef.

Disney, Verenigde Staten

Waarom viert u dit jaar geen kerst met uw dierbaren in een geest van vrolijkheid en geluk? Je kunt altijd rekenen op veel opwinding in Disney World in deze tijd van het jaar dankzij de karakterparades, seizoensversieringen en feestelijke muziek die daar te vinden zijn.

Disney, Verenigde Staten

Elk pretpark biedt een andere verscheidenheid aan geanimeerde shows en optredens. Gedurende het hele vakantieseizoen organiseert Magic Kingdom een ​​spectaculaire en muzikale voorstelling met de naam Frozen Holiday Wish. Beide evenementen vinden ‘s nachts plaats.

Conclusie

De wintervakantie is een tijd voor mensen om tijd door te brengen met hun dierbaren en vrienden. Het is ook een tijd om te reizen en de schoonheid van de wereld in je op te nemen.

Voor veel mensen betekent Kerstmis reizen om bij familie te zijn. Voor anderen betekent het een vakantie nemen om te ontsnappen aan het koude weer. De vakantieperiode is een tijd van het jaar waarin mensen meer tijd doorbrengen met familie en vrienden. De feestdagen zijn een tijd van vreugde en vrolijkheid, maar ze kunnen voor sommigen ook een stressvolle tijd zijn.

De kerstperiode wordt ook wel het drukste reisseizoen van het jaar genoemd. Mensen moeten ervoor zorgen dat ze hun reisplannen ruim van tevoren op orde hebben. Het is niet ongebruikelijk dat mensen maanden van tevoren vluchten boeken om er zeker van te zijn dat ze de best mogelijke deal krijgen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Kerst-outfit.com
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart